Events

Vezi ce evenimente pregătim

Experiența educațională oferită de Universitatea Politehnica Timișoara merită cunoscută de viitorii studenți, încă de pe băncile liceului. Evenimentele noastre sunt deschise elevilor, studenților, părinților, cadrelor didactice, tuturor carelor vor să afle mai multe informații despre oportunitățile oferite.

StartUPT – Bun venit în universul Politehnicii!

Stadionul Știința Strada Sfânta Rozalia 1, Timișoara

„StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!” este o acțiune prin care ne dorim să oferim studenților din anul I o experiență memorabilă la prima interacțiune cu reprezentanții universității. Facultățile, ligile și departamentele universității își unesc forțele pentru a transforma Ceremonia de deschidere a anului universitar 2022-2023 într-un eveniment de referință.

Zilele Carierei

Restaurantul Studențesc UPT Aleea Studenților 2, Timișoara, Timis

Zilele Carierei este un eveniment care reunește companii de renume din vestul țării cu studenții și absolvenții UPT, pentru a le prezenta oferte de carieră sau programe de internship disponibile. Evenimentul este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră.

Concurs – Politehnica prin ochii mei!

Universitatea Politehnica Timișoara adresează anual noi provocări elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților - provocarea de a-și exprima propria viziune, creativă, asupra Politehnicii, în cadrul concursului de desen și fotografie Politehnica prin ochii mei. Premiile puse la bătaie însumează o valoare totală de 10.000 de lei, iar întreaga competiție se concretizează cu o expoziție în […]